Amandas julshow

 
Juletider är fyllda av glittriga shower och konserter. Inför Kulturamas julshow på Annexet har elever och lärare tränat i veckor för att leverera dans, sång och musik i en enda fantastisk story. En riktig höjdarupplevelse med många stolta föräldrar och släktingar i publiken!
 
 
 
 
Farmor Majvor, Emilia, Thomas och jag köar vid Globen för att kolla in lillasyster Amanda som snart ska dansa och sjunga på scenen tillsammans med sina skolkompisar. 
 
 
Amanda och några av tjejerna i klassen som monster i en av danserna. Kulturama grundskola finns både i Sundbyberg och i Hammarby Sjöstad. Här går en massa unga människor som gillar att dansa, sjunga, spela instrument och träna teater på lektionstid. Självklart läser de också matte, biologi, svenska och engelska och alla andra traditionella skolämnen. Förhoppningsvis har de roligt, lär sig leva sina drömmar och får ett och annat matnyttigt med sig på vägen!
 


 
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaHelena

Hej E-K!

Alltid lika kul när det kommer nya inlägg från dig! Hoppas allt är bra med er och att vi ses snart!
Mando Diao blev verkligen en favorit-CD här hemma. Tusen, tusen Tack!

KRam // AH

Svar: vad roligt att du gillar Mando Diao, AH! Jag tänkte väl nästan det, flera av låtarna går liksom in på djupet och rör om. Det var väldigt fint att få hälsa på i ert fina julhus på annandagen! Pappa tyckte också att det var jättetrevligt! Han pratar fortfarande om det när vi pratar på telefon. Vi har det bra och jag ser på din blogg att ni också har det! hoppas vi ses snart! kram e-k
linneaskariskulla.blogg.se

2013-01-03 @ 23:32:40
URL: http://vardagimittliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0