Ett annorlunda Karin-kaffe

 
I år blev det inget traditionellt Karin-kaffe på fäbodvallen. Mamma Karin låg ju fortfarande på Fau lasarett efter en stroke tidigare i sommar, så vi tänkte att vi ställer väl in alltihopa. Inte så kul att fira utan henne. Men det var innan vi kom på att vi kunde fira HOS MAMMMA och BJUDA HELA REHABAVDELNINGEN på fika.
 
 
  
 
Sagt och gjort, vi bakade små chokladminimuffins med limeglasyr och blåbär, hallongrottor, rulltårta och kolakakor till både patienter och personal. Det var uppskattat! 
 
 
 
Dessutom kom halva släkten och ville vara med, så Amanda, Emilia och Thomas dukade med vimplar och allt ute i stadsparken, så det fick bli lite släktfika där efteråt. Mammas rumskompis, som också heter Karin, och tillbringat många somrar Sandvika, fick hänga med oss. 
 
 
 
 
Mina kusiner Kjell, Marit och Lennart med respektive Inger och Mats, passa på och gratulera. Sammanlagt var vi sex Karin bara vid vårt lilla bord. Det säger väl något om vikten av att fira Karin-dagen även i fortsättningen. Även om det blir på sjukhus ibland.
 
 

RSS 2.0