Födelsedagskalas

I dag firar vi AnnaHelena, min svägerska som fyller år, hemma hos familjen Åström i Forssjö. Det är alltid lika roligt att få komma hit och njuta av deras fina hus och inspirerande trädgård.


Fågelbad, tända marschaller och söta fågelholkar möter oss vid entrén. Och i växthuset svämmar krukorna över av penséer. Den lilla stegen stegen, som AH erövrat, står som pricken över i:et och fungerar som en kombination av avlastningsbord och stilleben i ett av växthusets hörn.
AnnaHelenas dahlior har hunnit en bra bit på väg redan, tack vare värmefläkten som håller runt 16 grader plus i växthuset. Vackra stilleben och vattenblänk är något av svägerskans signum. Inte konstigt att man trivs här.
Tårta och presentöppning hör kalas till. AH fick Victoria Skoglunds nya bok, En trädgårdsmästares väg, i present. Vi köpte den på trädgårsmässan förra helgen och fick den signerad av författarinnan herself. Ibland ska man ha lite tur för att lyckas med det där lilla extra, som oftast kostar så lite, men betyder så mycket.


Kommentarer
Postat av: AnnaHelena

Återigen tusen tack för den fina boken med hälsningen från Victora! Jag satt och tittade i den i går kväll och den är ju bara SÅ vacker!

Och tack för att ni kom! Vi hörs!Kram // AH

2012-04-22 @ 08:59:22
URL: http://vardagimittliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0